top of page

Ajudes suportades al 100%

52 ANYS COL·LABORANT I DONANT SUPORT A QUI HO NECESSITA AL PAÍS.

Tenim un programa de beques per a extraescolars de reforç acadèmic, i d'ajuda en el dèficit d'aprenentatge per a escoles bressol.
Tenim un segon programa de beques menjador escolar per a famílies sense recursos.
Tenim actives unes 10 beques l'any de cada tipus

Realitzem ajudes específiques a través dels assistents socials de govern. Transport escolar, alimentació, lloguers, despeses mèdiques, d'ortopèdia, d'escola bressol, desplaçaments fora del país, vestimenta, etc.
Arribem anualment a unes 70 ajudes que suposen una despesa d'uns 60.000 euros. 
Depenem molt del recaptat, com més pressupost tenim més ajudes podem donar.

- Col·laborem amb l'àrea de salut mental de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell
Treballem amb els integrants de la unitat de conductes addictives del SAAS, subvencionant teràpies amb gossos i activitats específiques per a la seva integració i evolució.
També amb el SRCA (servei de rehabilitació comunitària per a adolescents), amb activitats per als joves i l'edició del llibre de contes que ells mateixos han escrit.

Liderem el projecte Fent camí. Encapçalat per l'equip de la nostra escola bressol treballem conjuntament amb el centre sociosanitari per a gent gran El Cedre perquè els nostres nens i grans visquin experiències junts, enriquim el seu dia a dia amb música, visites a fires i tota mena d'activitats que gaudeixen tant uns com altres, millorant així la qualitat de vida dels avis.
Realitzem unes 15 activitats anuals conjuntes.

Estem oberts a col·laborar amb tota mena de necessitats que puguin sorgir al país, sempre que estiguin recolzades per un professional.
Intentem donar resposta a tot el que ens arriba.

Inscriu-te a les nostres activitats

Email

bottom of page